bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

DeMelo málem přišel o oko, hříšník Burrows vyvázl s pokutou

12. prosince 2017, 10:15

Vojtěch Balon

Obránce Dylan DeMelo se v posledních týdnech nenápadně zabydlel v sestavě San Jose Sharks, do statistik se ale prakticky nezapisuje. Do širšího povědomí veřejnosti se čtyřiadvacetiletý Kanaďan dostal nechtíc až během sobotního utkání proti Ottawě, v němž po zákroku Alexandrea Burrowse málem přišel o oko.

Do konce utkání Sharks - Senators zbývalo už jen něco málo přes pět minut, když to Dylan DeMelo schytal od Burrowse hokejkou do obličeje. Obránce Sharks vyvázl se zkrvaveným obličejem, podle trenéra San Jose Petera DeBoera má jeho svěřenec navíc poškrábanou rohovku. „Málem z toho bylo vážné zranění,“ přiznal na pozápasové tiskovce DeBoer.

Kdyby se Burrows "trefil" jen o pár milimetrů vedle, Dylan DeMelo by dost možná přišel o oko.

Alexandre Burrows, známý zlý muž v sestavě Senators, se v minulosti (když ještě působil u Vancouver Canucks) proslavil ošklivými hity proti Alexeji Jemelinovi či Paulu Gaustadovi, jednou dokonce kousl do prstu bostonského Patrice Bergerona. Za svou nejčerstvější eskapádu proti DeMelovi byl šestatřicetiletý křídelník rozhodčími vyloučen do konce zápasu, v neděli večer mu navíc byla dodatečně udělena pokuta ve výši 5000 dolarů.

Rodák z Pincourtu navzdory své historii recidivisty vyvázl bez dalšího trestu, na druhou stranu DeMelo už o den později nechyběl v sestavě svých Sharks v utkání proti Minnesotě. Chybělo však pár centimetrů a vše mohlo být úplně jinak...

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.