bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Daň za rvačku. Deslauriers je ze hry na neurčito, má zlomeninu v obličeji

19. září 2018, 13:58

Jan Vojkůvka

Pondělní přípravný zápas Montrealu s New Jersey se šeredně nevyplatil Nicolasi Deslauriersovi. Útočník Canadiens ve rvačce s Brandonem Baddockem utrpěl zlomeninu v obličeji a v úterý musel podstoupit operaci. Termín návratu se prozatím nepodařilo odhadnout.

Deslauriers se zranil pět minut před koncem první třetiny, když se dostal do šarvátky s útočníkem Devils Baddockem. Ze souboje odešel se zlomeninou kostí v obličeji.

Poté, co odehrál 4 minuty a 38 vteřin v přípravném utkání, musel nedobrovolně odstoupit a byl poslán do nemocnice na vyšetření. Původně bylo důvodem zranění v horní části těla. Následně se ale ukázalo, že zdravotní trable jsou mnohem větší a hned v úterý podstoupil Deslauriers v Montrealu operaci.

Sedmadvacetiletý útočník přestoupil do Canadiens před minulou sezonou z Buffala a v 58 zápasech nastřílel 10 branek a přidal 4 asistence. Za své výkony si vysloužil v únoru prodloužení smlouvy o dva roky v celkové hodnotě 1,9 milionů dolarů.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.