bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Další problémy pro Islanders, mimo hru také Martin a Kühnhackl

27. října 2019, 16:54

Jiří Sameš

New York Islanders se v neděli 27. října dozvěděli další velmi nepříjemné zprávy. Generální manažer klubu Lou Lamoriello totiž informoval novináře, že útočníci Matt Martin, Tom Kühnhackl budou mimo hru na čtyři až šest týdnů, oba kvůli zraněním v dolní části těla.

Matt Martin, třicetiletý Kanaďan, odehrál v sezoně 2019-2020 sedm zápasů, přičemž v nich vstřelil dva góly a zapsal celkem tři kanadské body.

Podařilo se mu především poslední utkání, 25. října na ledě Ottawa Senators (výhra Islanders 4:2), když vsítil gól a měl asistenci. Zároveň si ovšem v duelu poranil levou nohu, konkrétně tedy v průběhu druhé třetiny. 

Tom Kühnhackl, sedmadvacetiletý Němec, sehrál v letošní sezoně šest zápasů, avšak vůbec nebodoval.

Také on se zranil na hřišti Senators. Z duelu přitom odstoupil v polovině třinácté minuty po nepříjemném pádu na mantinel, při souboji s obráncem Dylanem DeMelem. Z ledové plochy mu následně museli pomoci spoluhráči. 

Isles už předtím postrádali útočníky Leo Komarova (nemoc), Jordana Eberleho (zranění v dolní části těla) a Andrewa Ladda (koleno). Nyní se tak jejich marodka v ofenzivě ještě více rozšířila.

Lamoriello rovněž uvedl, že z farmářského týmu Bridgeport Sound Tigers (AHL) nemají v plánu povolání útočníka, alespoň prozatím ne.

Islanders aktuálně vyhráli šest zápasů po sobě, dosud potom zaregistrovali za 10 utkání bilanci 7-3-0.

V tabulce Metropolitní divize je momentálně najdeme na třetím místě. Natáhnout svou vítěznou sérii mohou v noci na pondělí, když přivítají mezi domácími mantinely Philadelphia Flyers.

Čtěte také:
Mike Babcock v horkém křesle? Zatím prý není důvod k panice
IIHF se potká s NHL a NHLPA - v sázce budoucnost mezinárodního hokeje

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.