bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Conn Smythe Trophy patří Ovečkinovi!

8. června 2018, 5:47

Jan Šlapáček

Po skončení utkání se kromě Stanleyova poháru předávala i Conn Smythe Trophy pro nejužitečnějšího hráče. Tu si nakonec domů odnese Alexandr Ovečkin, který byl v play-off velice produktivní a rovněž byl skvělým lídrem celého týmu.

Kapitán Washingtonu si v play-off připsal sedmadvacet bodů, z toho se patnáctkrát trefil do sítě soupeře a výrazně se podílel na tom, že mohl se svými spoluhráči zvednout nad svoji hlavu Stanleyův pohár. Ve finálové sérii se Ovečkin trefil třikrát a jednou právě i dnes v rozhodujícím zápase.

Kanadské bodování play-off sice ovládl jeho kolega z první formace Jevgenij Kuzněcov se ziskem dvatřiceti bodů, rozhodně ale není pochyb o tom, že by si kapitán Capitals podobné ocenění nezasloužil. Ovečkin díky své dnešní brance ovládl statistiku v počtu vstřelených gólů.

Jeden příběh se dočkal šťastného konce. Na tuhle cestu Alexandr Ovečkin nikdy nezapomene.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.