bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Colorado touží po Hallovi, koho bude muset případně obětovat?

11. prosince 2019, 14:00

Jakub Hromada

MacKinnon, Landeskog, Rantanen či Kadri. Asi je to pro organizaci z Denveru pořád málo. Avalanche totiž výrazně projevili zájem o služby jednoho z Ďáblů. Vítěz Hart Trophy z roku 2018 Taylor Hall se má stěhovat do Colorada. Jaké položky by tedy mohly být součástí výměny, a putovaly by tak druhým směrem?

Samuel Girard

Hokejová veřejnost má sice plnou hlavu Makara, přínos, který má Samuel Girard pro tým, je ovšem také nepostradatelný. A právě proto je velmi nepravděpodobné, že Colorado přistoupí k jeho odchodu. Naopak pro Devils by to byla trefa do černého.

Bowen Byram

Plánovaná trojka posledního draftu, nakonec byl Byram vybraný (až) jako čtvrtý Lavinami. A právě jeho jméno je nejvíce skloňováno s potenciální výměnou, údajně by se mohlo jednat i o variantu „jeden za jednoho“. Sice se mu v juniorce tolik bodově nedaří, nicméně defenzivní hra jde spolu s fyzickou rapidně nahoru.

Conor Timmins

Loňskou sezónu celou promarodil, a to by mohla být výhoda. Jak pro koho tedy. Jeho cena trochu klesla, riziko vrácení zranění a jeden celý promarněný rok tomu také moc nepřidává. O jeho kvalitách ovšem není sporu. Letos již do NHL nakoukl a na farmě předvádí velmi dobré výkony. Ještě aby ne, vždyť byl draftovaný před dvěma lety jako 32. v pořadí.

Martin Kaut

Český útočník v rámci výměny? Proč ne! Letos na první bod na farmě stále čeká, loni jich zaznamenal 26. Mladá naděje se hledá, ale talentu má na rozdávání.

Alex Newhook

Největší otazník uplynulého draftu. Hokejista z BCHL nebyl tolik na očích, ovšem Colorado vytáhlo poklad. Na Bostonské univerzitě již posbíral 12 bodů v 15 utkáních a kdo ví, třeba ho uvidíme v NHL už na konci sezóny.

Drafty

Příští draft má být vůbec ten nejnašlapanější od Connora McDavida. V potaz tady přichází i výběry v dalších letech či pozdějších kolech.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.