bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Colorado přivítá nejhorší tým ligy. Florida usiluje o pátou výhru

20. ledna 2020, 20:13

Jan Vojkůvka

Dva zápasy vyplní program zámořské NHL během pondělního programu. Colorado přivítá na svém ledě trápící se Detroit, který se opět vrátil na vlnu porážek a nadále nabírá stále vyšší ztrátu na předposlední místo ligy. Florida si zahraje o páté vítězství v řadě a návrat do elitní osmičky Východní konference.

První zápas pondělního programu se bude hrát už od 21 hodin středoevropského času. Colorado, třetí tým Západní konference, si zahraje s Detroitem, který je s 28 body nejhorším týmem celé soutěže. 

Avalanche mají za sebou trochu horší období, posbírali několik nepříjemných porážek, ale na tuto smůlu už dokázali zapomenout. V posledních dvou zápasech si připsali výhry a třetí vítězství v řadě mohou vybojovat už dnes proti Detroitu.

Red Wings padli čtyřikrát v řadě a z posledních deseti zápasů padli hned sedmkrát. To naznačuje, že se jim povedlo vyhrát pár zápasů, ale už se opět vrátili na vlnu porážek, která je provází celou sezonou. 

Ve druhém střetnutí se proti sobě postaví Minnesota s Floridou. Na začátku prosince dokázali Wild vyhrát na ledě soupeře 4:2, ale mírným favoritem dnešního utkání bude Florida. Té se povedlo vyhrát čtyři zápasy v řadě a to s vysokým skóre 21:10.

Ani Minnesota na tom ovšem není špatně a kůži lacino neprodá. V posledních dvou zápasech si poradila se silnou Tampou a zničila 7:0 také silný Dallas. 

Wild si tím výrazně vylepšila svou střeleckou bilanci, což se jí hodí proti jednomu z nejsilnějších útoků, který má právě Florida. Klíčové budou přesilovky, které Minnesota v posledních zápasech dokáže ve vysokém počtu proměňovat. To bude Florida potřebovat ubránit, což ale vzhledem k trochu slabší defenzivě může být problém. 

Teoreticky nás tak v tomto utkání může čekat pořádná přestřelka. 

21:00 Colorado Avalanche - Detroit Red Wings

COL: bilance 27-15-6 vs DET: bilance 12-33-4 

02:00 Minnesota Wild - Florida Panthers

MIN: bilance 22-20-6 vs FLA: bilance 26-16-5

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.