bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Citelná ztráta. Oshie po nárazu do mantinelu nedohrál

19. dubna 2019, 11:00

Matěj Hodoval

Noc, na kterou Washington bude chtít co nejdříve zapomenout. Nejen, že obhájci Stanley Cupu prohráli a soupeři tak dovolili vyrovnat sérii na 2:2, nicméně co možná trenéra Todda Reirdena mrzelo více, je zranění jednoho z jeho elitních útočníků.

T.J. Oshie se v noci stal obětí nevybíravého zákroku útočníka Hurricanes Warrena Foegelea. Nováček Caroliny v momentě, kdy do konce třetí periody zbývalo pět minut a dvanáct sekund, popostrčil Oshieho u mantinelu a americký šikula ve službách Caps nepříjemně dopadl pravděpodobně na pravou ruku, kterou si při cestě z ledu držel.

„Snažil jsem se mu nadzvednout hokejku, jen ho trošku šťouchnout. Byla to velmi nešťastná situace, nechtěl jsem ho zranit. Doufám, že bude v pořádku,“ okomentoval situaci Warren Foegele. 

A výsledek? „V blízké době hrát nebude,“ prozradil po utkání hlavní trenér Capitals Todd Reirden.

Pro Washington je ztráta Oshieho opravdu citelná. Americký forvard v základní části posbíral v devětašedesáti zápasech čtyřiapadesát kanadských bodů, další dva přidal v dosavadních čtyřech duelech ve vyřazovací části. Pravák se číslem 77 na zádech byl v loňském play-off čtvrtým nejproduktivnějším hráčem Capitals. 

„Nikdy nechcete vidět hráče zraněné, ať už jde o kohokoliv. T.J. pracuje pro náš tým každou noc neuvěřitelně tvrdě. Je to na nic viděr spoluhráče a takového srdcaře ležet na ledě,“ líčil tvrďák Tom Wilson.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.