bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Chicago na jeden den přivítalo brankářskou posilu. Splnilo tak přání třináctiletému Rileymu

12. března 2017, 15:00

Michal Sobotka

Chicago získalo nového brankáře. Tedy jen na jeden trénink. Splnili totiž sen třináctiletému Rileymu Zimmerovi, který trpí rakovinou lymfatických uzlin. Blackhawks z něj udělali na den hráčem klubu.

Díky organizaci Make a Wish, která obdobně nemocným plní přání, se třináctiletý Riley Zimmer dočkal toho, že se na jeden trénink stal brankářem Chicaga Blackhawks. Pocta, o které vždy snil. Do United Center se vypravil až z kanadské Alberty.

Kromě tréninku s týmem mohl s rodinou také projít stadion i kabinu před utkáním s Pittsburghem. „Vzbudil jsem se, vyzvedla mě limuzína, byl jsem na prohlídce stadionu a pak šel na trénink,“ užíval si Zimmer. Toho si pod křídla vzali oba brankáři Chicaga Corey Crawford a Scott Darling.

Zřejmě se jim dařilo třináctiletého kluka leccos naučit, protože ten si v brance vedl výborně. Jeho posledním přáním pro velký den bylo, aby Blackhawks porazili ve večerním zápase Pittsburgh. I nejtěžší úkol tým zvládl a porazil soupeře 4:1.

„Pro Rileyho to hodně znamená,“ řekl jeho dědeček Fred Hawkins. „Vím, čím si musel projít a je úžasné, že si takto mohl splnit sen,“ dodal.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.