bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Chci ukázat, že si vybrali dobře, hlásil odhodlaně čerstvý člen Red Wings Filip Zadina

23. června 2018, 6:00

Martin Zíta

Filip Zadina a Detroit Red Wings. Spojení, které platí od noci z pátka na sobotu. Rudá křídla si českého útočníka vybrala ze šesté příčky letošního draftu a Zadina je odhodlaný ukázat, že se rozhodli správně.

Podle některých prognóz před draftem se měl Filip Zadina stát v noci na sobotu nejvýše draftovaným českým hráčem od roku 2000. Čtvrtou příčku Rostislava Klesly ale nakonec neatakoval.

Do NHL vstupuje český mladík ze šestého místa. V červeném dresu Detroitu Red Wings.

„Takový už draft je. Podle předpovědí jsem měl jít ze třetího místa, ale nakonec jdu ze šestého. Popravdě, moc mi na tom nezáleží. Jsem hlavně rád, že můžu být v Detroitu," řekl Zadina krátce po draftu na tiskové konferenci.

„Detroit je skvělá organizace. Doufám, že si mě oblíbí jako člověka a hlavně také jako hráče. Na ledě udělám cokoliv. Chci ukázat, že se rozhodli správně," dodal pro zámořské reportéry.

Trochu ze své osobnosti mimo led Zadina ukázal ještě před vstupem do nejlepší hokejové soutěže světa. Řadu fanoušků si získal poté, co se na veřejnost dostala zpráva z jeho posezení se zástupci Montrealu.

Canadiens se českého útočníka ptali, proč by si měli vybrat právě jeho. Zadina jim odvětil, že pokud si ho ze třetího místa nevyberou, pošle jim do branky pěknou řádku kotoučů. Svým slovům bude jistě chtít dostát, s Montrealem se Detroit v sezoně 2018/19 setká čtyřikrát.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.