bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Chára se vrátil k tréninku. Finále chce stihnout

21. května 2019, 3:27

Jan Šlapáček

Během série s Carolinou se slovenský obr Zdeno Chára zranil a čtvrtý duel sledoval pouze z tribuny. Nyní se však vrátil k tréninku a v Bostonu věří, že jejich kapitán bude připraven na první finálové klání.

Pondělní den přinesl pro fanoušky Bostonu dobré zprávy. Na tréninku se poprvé od zajištění postupu do finále ukázal i kapitán týmu Zdeno Chára, jenž kvůli blíže nespecifikovanému zranění musel vynechat rozhodující čtvrtý duel hraný na ledě Caroliny.

„Bylo to nepříjemné. Nikdo nemá rád sledování zápasů svého týmu, každý chce hrát a být součástí toho všeho," řekl o čtvrtém zápase série s Hurricanes. „Kluci ale odvedli skvělou práci," pochválil své spoluhráče.

Finálová série bude zcela jiným oříškem. Chára i přes svůj pokročilý věk podává v letošním play-off skvělé výkony, na ledě tráví v průměru 22:31 minut za zápas a především má ohromné zkušenosti, které by při jeho absenci mohly mladé obraně Bruins chybět.

Pouze tři obránci od roku 2009 odehráli v play-off více duelů než rodák z Trenčína. Chára jich na svém kontě má aktuálně 112.

Bude právě jeho jméno volat Gary Bettman na začátku června k poháru?

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.