bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Česko si tuhle akci zaslouží, říká Jakub Voráček

3. října 2019, 19:28

Jan Šlapáček

Praha - Ve středu dostali hokejisté Flyers oproti svým konkurentům volno a kromě poznávání Prahy vyrazili večer i na zápas fotbalové Ligy mistrů do pražského Edenu. Nyní už zrak všech směřuje na úvodní duel nové sezóny.

Jak prožil včerejší volný den a jak se mu líbil fotbal? „Fotbal se mi hodně líbil, bylo to kvalitní utkání. Jen je škoda, že Slavia nedokázala vybojovat nějaké body, šance na to byly. Ale celý tým si to parádně užíval, byli jsme hnedka vedle domácího kotle. Já jsem na fotbale nebyl dlouho, vždycky když jsem během léta v Česku, tak se zrovna nehraje. Jsem rád, že to takhle vyšlo," dodal útočník Flyers.

Philadelphie přes léto pozměnila svůj kádr a pomýšlí na úspěch. Vidět to bylo i na dnešním tréninku, který měl vysoké tempo. Fanoušci, přihlížející tréninku, si určitě přišli na své. „Dnešní trénink měl velmi slušné tempo, ačkoliv led ještě nebyl ideální. Na tribunách bylo hodně lidí, což bylo samozřejmě trošku něco jiného, než na co jsme zvyklí."

Společně s hokejisty Flyers do hlavního města České republiky dorazila i jedna z největších klubových legend - Bob Clarke. „Pořád se směje, děláme si z něj srandu. Každý asi ví, jaký to byl hráč, ale mimo led je úplně jiný. Je to fajn chlap a velká postava našeho klubu," řekl Jakub Voráček na adresu slavného hráče.

Nyní se již všichni hráči začínají plně soustředit na zítřejší utkání, aby dokázali získat první body do tabulky a předvedli fanouškům pěknou podívanou. „Naposledy tady NHL začínala nějakých devět let dozadu, soutěži se tento projekt líbí a já věřím, že nás čeká atraktivní duel. Česká republika si takovéhle zápasy zaslouží, protože naši fanoušci ten hokej doslova žerou," zakončil tiskovou konferenci český útočník.

Co myslíte, zapíše se zítra jeden z českých hráčů do statistik?

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.