bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Češi a Slováci v akci: Frolík potvrdil formu, bodovali i Hronek s Krejčím

21. února 2019, 7:04

Vojtěch Balon

Michael Frolík (na snímku vpravo) potvrdil solidní formu z posledních týdnů a asistencí u první branky pomohl Calgary k výhře 4:2 nad Islanders. Bilanci 0+1 si v noci připsali i Filip Hronek a David Krejčí.

Frolíkova asistence nebyla jen tak ledajaká. Zkušený útočník ujel po levém křídle a poté ideálně načasovanou přihrávkou našel v předbrankovém prostoru Mikaela Backlunda, který chytře překonal newyorského gólmana Thomase Greisse.

I asistence Davida Krejčího v utkání na ledě Vegas Golden Knights vedla k prolomení bezbrankového stavu. Šternberský rodák od pravého mantinelu nahodil puk do mezikruží, kde si počkal na přihrávku Jake DeBrusk, hbitě se zbavil svého strážce Shea Theodorea a trefil se přesně k tyči.

Přehled českých a slovenských hráčů, kteří zasáhli do hry:

Detroit Red Wings - Chicago Blackhawks 4:5p

Filip Hronek (DET) — 0+1, 0 střel, čas na ledě 19:21


Colorado Avalanche - Winnipeg Jets 7:1


Calgary Flames - New York Islanders 4:2

Michael Frolík (CGY) — 0+1, 3 střely, čas na ledě 14:21


Vegas Golden Knights - Boston Bruins 2:3sn

Tomáš Nosek (VEG) — 0+0, 2 střely, čas na ledě 10:19
Jaroslav Halák (BOS) — odchytal 65:00 minut, 31 zákroků, úspěšnost 93,9 %
Zdeno Chára (BOS) — 0+0, 0 střel, čas na ledě 20:08
David Krejčí (BOS) — 0+1, 1 střela, čas na ledě 18:38


Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.