bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Čeká Hanzala poslední měsíc v Arizoně? Největší zájem projevil Montreal

31. ledna 2017, 17:00

Michal Sobotka

O Martina Hanzala je v NHL až nebývalý zájem. Předpokládá se, že českému útočníkovi v jeho současném působišti nezbývá více než měsíc. Arizona však za centra žádá v případné výměně až příliš mnoho.

Není velkým tajemstvím, že o Martina Hanzala projevili zájem Montreal Canadiens. Vysokého a důrazného útočníka shání generální manažer Marc Bergevin už nějakou dobu. Jeho nabídka ale v poušti rychle shořela. Narazil totiž na protihodnotu, kterou Coyotes žádají.

Konkrétně v případě nabídky Montrealu se mělo jednat o útočníka Michaela McCarrona, první kolo draftu a další podmíněnou volbu. Její výše by se nejspíš určila podle toho, jak daleko by Habs v nadstavbové části došli. To se Bergevinovi zdálo moc.

Spekulace ze zámoří hovoří o tom, že Arizona by ráda do svého klubu získala hráče, který už by do NHL mohl naskočit, nebo je alespoň velmi blízko. Vyjádřil se tak novinář Elliotte Friedman, který jako první přišel s informací o nabídce Montrealu za Hanzala. Český útočník má ve smlouvě částečnou dohodu o nevyměnitelnosti, takže by v případě některých týmů musel souhlasit s trejdem.

Měla by to ovšem být maličkost. Uzávěrka přestupů je letos naplánována na 1. března a nepředpokládá se, že by Hanzal zůstal ve svém současném působišti. Coyotes se navíc nejspíš vydají jiným směrem. Spekuluje se, že rodáka z Písku v létě nebudou chtít znovu podepsat, popřípadě s ním prodloužit kontrakt, pokud by se nakonec výměna neuskutečnila.

Hanzala dělí tři zápasy od šesti set v jeho kariéře. V probíhající sezoně naskočil do 40 utkání, ve kterých si připsal 19 bodů (10+9).

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.