bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Carolina poslala Nečase zpátky do Evropy, talent se vrací do Komety

22. října 2017, 19:12

Jan Šimek

Za poslední dobu udělal raketový vzestup. V Kometě se Martin Nečas vypracoval v platného člena základní sestavy. V létě tvrdě makal na kempu Caroliny, kde si v natřískané konkurenci dokázal vybojovat místo v úzkém kádru. V NHL si střihl jeden zápas, ale teď jeho zámořská mise na nějakou dobu skončí. Podle informací serveru iSport.cz se osmnáctiletá česká hvězdička vrací domů.

„Nevěděl jsem, jak dlouho v kempu zůstanu, takže to překvapení trošku je. Každý v týmu je rychlý a silný, ostatně NHL je nejlepší ligou na světě. Bral jsem to tak, že musím hrát svoji hru a ničeho se nebát,“ hlásil před nedávnem zámořským novinářům.

Svou hru teď ale bude ukazovat v extraligové Kometě Brno, kam se vrací. Zástupci Caroliny totiž zvážili další kroky a mladého útočníka hodlá "ohrát" v Evropě. Sám Martin Nečas několikrát zopakoval, že v tom případě by rád dal ještě rok v Kometě Brno. Manažer Ron Francis nebyl proti a výsledek je jasný. Český klenot se vrací do Tipsport extraligy.

„Martin potřebuje hrát, to je pro jeho kariéru momentálně to nejdůležitější, aby to mělo hlavu a patu. V Carolině ho do budoucna vidí mezi prvními šesti útočníky, tohle místo by ale nyní hned nedostal. Takže se vrací, počítá s tím a těší se do Komety,“ řekl hráčův agent Marek Vorel webu iSport.cz, který s informací přišel jako první.

Nečas se tak dál bude učit v Kometě, třeba vedle Martina Erata. Ve hře je tedy možnost startu na mistrovství světa juniorů, které na přelomu roku hostí Buffalo. A když to talentovanému útočníkovi dobře půjde, klidně se může porvat také o účast na olympiádě.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.