bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Canadiens kontaktovali Brodeura, tvrdí Vincent Damphousse

10. září 2014, 9:30

Jan Šlapáček

Zdá se, že sága o Martinu Brodeurovi a Montrealu našla další pokračování. Bývalý hráč Canadiens Vincent Damphousse se vyjádřil v tom smyslu, že klub už nestojí v pozadí, jak tomu bylo doposud.

„Marc Bergevin kontaktoval Pata Brissona ohledně Brodeurovy budoucnosti,“ informoval Vincent Damphousse. Podle zdrojů kapitána Canadiens z let 1996-1999 se měl generální manažer Montrealu Brodeurovu agentovi ozvat na konci minulého týdne. Uvedl to v pondělí na televizní stanici RDS, pro kterou nyní pracuje.

Podle Dampohousse už vedení Montrealu pracuje na potřebném prostoru v sestavě. Pokud se s Brodeurem Canadiens dohodnou na smlouvě, tým opustí slovenský brankář Peter Budaj. Ten momentálně zastává pozici týmové dvojky za Careym Pricem.

Zájem o služby kanadského veterána již dříve projevili také zástupci Toronta a Los Angeles. Nikdo si však není jistý, zda tyto kluby stále patří mezi aktivní zájemce.

Martin Brodeur se před pár dny rozpovídal o své budoucnosti a možnosti působení v rodném městě, o čemž jsme taktéž informovali. „Pokud by mi Canadiens nabídli smlouvu, není pochyb, že bych pozorně naslouchal,“ řekl tehdy. O zájmu klubu se v té době ale ještě příliš nehovořilo.

Zatímco světem proběhla zpráva z Damphoussových úst, objevila se i jiná. „Nic nového se neděje. Nadále pokračuji v přípravě pro případ, že by přišla zajímavá nabídka,“ sdělil sám Brodeur v pondělí pro NJ.com.

Během následujících dní bychom se měli dozvědět, zda Brodeur pouze chránil průběh jednání, nebo jen zdroje bývalého útočníka Canadiens přitopily pod kotlem spekulací.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.