bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Buffalo hlásí dva podpisy, smlouvu prodloužilo s Ullmarkem a McCabem

4. srpna 2019, 16:10

Matěj Hodoval

Vedení Sabres v čele s generálním manažerem Jasonem Botterillem se na poslední chvíli domluvilo se dvěma chráněnými hráči. Před tím, než o jejich smlouvě rozhodla arbitráž, podepsalo Buffalo brankáře Linuse Ullmarka a zadáka Jakea McCaba.

Tučnější smlouvy se dočkal americký obránce. McCabe by u Šavlí měl zůstat následující dva roky. První sezonu si vydělá 2,9 milionu dolarů, tu další pak 2,8 milionu.

Pětadvacetiletý rodák z Eau Claire strávil celou svou dosavadní kariéru v Buffalu a na podzim naskočí už do své sedmé sezony v National Hockey League. V uplynulém ročníku odehrál McCabe devětapadesát zápasů, během nichž stihl čtyřikrát skórovat a na dalších deset gólů nahrát.

Jake McCabe se nakonec se svým zaměstnavatelem domluvil den před arbitrážním slyšením.

Sabres taktéž podepsalo vytáhlého brankáře. Na roční kontrakt v hodnotě 1,325 milionu dolarů kývl švédský sympaťák Linus Ullmark.

Rodák z Lugnviku si zažádal o příjem 2,65 milionu dolarů, zatímco Buffalo navrhlo 800 tisíc dolarů. Arbitrážní řízení proběhlo, nicméně než vzešel rozsudek, dohodly se obě strany nesoudní cestou.

Pro Linuse Ullmarka byla minulá sezona vůbec tou první kompletní v NHL. Maskovaný muž ze země tří korunek odchytal sedmatřicet duelů s úspěšností zákroků 90,5 % a průměrem 3,11 obdržených branek za zápas.

Podpis šestadvacetiletého brankáře také znamená to, že se Sabres dostali nad platový strop a nevyhnou se tedy změnám. Nejčastěji se s výměnou skloňuje jméno obránce Rasmuse Ristolainena, jenž zatěžuje strop 5,4 miliony.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.