bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Bude Stevens prvním trenérem, který letos dostane padáka? Jeho Kings se v úvodu sezony trápí

21. října 2018, 19:00

Jiří Sameš

Los Angeles Kings neprožívají vůbec dobrý vstup do sezony 2018/2019. Z prvních osmi zápasů totiž zaznamenali pouze dvě výhry a celkem pět bodů. V tabulce Západní konference se momentálně nacházejí s bilancí 2-5-1 až na předposledním, čtrnáctém místě.

„Pro hokejisty Los Angeles je to v tuto chvíli velmi obtížná situace. Před pár dny totiž prohráli doma s New York Islanders 2:7. Dnes prohráli doma s Buffalo Sabres 1:5,“ řekl v sobotu, 20. října, respektovaný zámořský novinář, Elliotte Friedman, ze Sportsnet.

„Po zápase se Sabres se v šatně Kings konalo dvacet minut dlouhotrvající sezení hráčů s trenéry. Hlavní kouč, John Stevens, poté po utkání uvedl, že jeho týmu v posledních dnech chybí bojovnost,“ doplnil.

Kings zahájili sezonu v noci z pátku 5. na sobotu 6. října domácí prohrou 2:3 po prodloužení se San Jose Sharks. Následně zaznamenali několik dobrých výsledků, když doma porazili Detroit Red Wings 4:2, prohráli na hřišti Winnipeg Jets těsně, 1:2, a vyhráli na ledové ploše Montreal Canadiens 3:0. Poté ale přišlo velké trápení v podobě čtyř proher v řadě za sebou.

Za poslední čtyři prohrané zápasy svěřenci Johna Stevense dokázali vstřelit pouze pět gólů. Hned 21 jich přitom inkasovali. Hrozivé skóre.

„Máme před sebou spoustu práce. Pokud chceme vyhrávat zápasy, musíme hlavně začít dávat góly,“ sdělil novinářům Stevens.

Ačkoliv jsme ještě na samotném začátku sezony, už nyní může klidně dojít k odvolání trenéra Stevense. Fanoušci týmu ze slunné Kalifornie dokonce vytvořili webovou stránku s názvem FireStevens.com.

„Těžko něco hodnotit, když se ze sezony odehrálo pouze šest nebo osm zápasů. Jsem si ale jistý, že vedení klubu bude nadcházející zápasy velmi pečlivě sledovat,“ uvedl Nick Kypreos (také) ze Sportsnet.

„Podobně, jako Kings, jsou na tom rovněž St. Louis Blues, Philadelphia Flyers a Edmonton Oilers. Vlastníci všech těchto mužstev zkrátka očekávají dobré výsledky,“ dodal Kypreos k tématu.

Kings mají nyní před sebou dvoudenní volno. V noci z úterý 23. na středu 24. října zahájí na ledě Dallas Stars dvouzápasový trip. V jeho druhém utkání se poté mimochodem střetnou s Minnesota Wild.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.