bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Bude Crosbyho návrat znovu fungovat? Vancouver pak hraje o ukončení bídné série

23. listopadu 2018, 21:59

Martin Zíta

Hokejový program NHL pokračuje poctivou porcí zápasů i po půlnoci a k vidění bude několik pikantních duelů.

0:00 Vegas Golden Knights – Calgary Flames

Jak Vegas, tak Calgary z posledních pěti zápasů získali tři vítězství. V případě Flames přišly v posledních třech duelech. Oba celky se letos už jednou sezkali a Flames vypráskali Golden Knights v poměru 7:2.

1:00 Columbus Blue Jackets – Toronto Maple Leafs

Columbus a Toronto se setkají podruhé v letošní sezony a první vzájemný zápas lépe zvládli hráči Maple Leafs, kteří vyhráli 4:2. Toronto z posledních pěti zápasů vyhrálo čtyřikrát a má tak o chlup lepší formu než Columbus, který vyhrál třikrát.

1:30 Boston Bruins – Pittsburgh Penguins

Boston z posledních pěti zápasů vyhrál pouze dvakrát, přesto se těší lepší formě než jeho dnešní soupeře. Pittsburgh v posledním zápase přetlačil Dallas a zastavil sérii porážek. Za sledované období tak má jediné vítězství. Soupeři se v letošní sezoně zatím nesetkali, jejich poslední dva vzájemné zápasy ale dohromady přinesly 23 gólů.

1:30 Tampa Bay Lightning – Chicago Blackhawks

Podruhé se letos utkají hráči Tampy a Chicaga a zároveň to bude naposledy. První vzájemný zápas vyhrála Tampa 6:3 a Bolts se těší také lepší formě v posledních pěti zápasech, když vyhráli tři. Chicago za stejnou dobu získalo vítězství dvě.

1:30 Carolina Hurricanes – Florida Panthers

První vzájemný souboj čeká na hráče Caroliny a Floridy. Carolina vyhrála tři ze svých posledních pěti zápasů, a těší se tak lepší formě než Florida, která za stejné období urvala vítězství pouze dvě. Dvakrát za posledních pět zápasů navíc Panthers inkasovali sedm branek v jednom zápase.

2:00 Arizona Coyotes – Colorado Avalanche

Arizona letos hraje vcelku nad očekávání dobře. V posledních zápasech se ale Coyotes příliš nedařilo, když vyhráli jen dva z pěti. Colorado na tom je o poznání lépe a za stejné období se radovalo čtyřikrát. Hráči Coyotes a Avalanche se setkají letos poprvé.

2:00 St. Louis Blues – Nashville Predators

 

2:00 Dallas Stars – Ottawa Senators

 

3:00 San Jose Sharks – Vancouver Canucks

s

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.