bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Bruins se vracejí do 30. let, představili logo pro Winter Classic

25. srpna 2018, 8:00

Martin Zíta

Vedení Bostonu Bruins představilo logo, které bude zdobit dresy určené pro utkání pod širým nebem na Nový rok. Medvědi se speciálním designem vracejí do 30. let minulého století.

 Zámořské NHL se v posledních týdnech a měsících zmocnila nostalgická vlna. Dresy odkazující k době minulé představily týmy od Arizony po New Jersey.

Možností připomenou dávné hrdiny je tradičně také utkání pod širým nebem Winter Classic. V tom se 1. ledna 2019 utkají Chicago Blackhawks a Boston Bruins a Medvědi už představili alespoň část uniformy, ve které vyjedou na led stadionu v Notre Dame.

Dresy Bruins ozdobí klasické a jednoduché logo zobrazující čisté písmeno „B“. Americký tým jím odkazuje k 30. letům minulého století, dávno do doby před už tak tradicí nasáklou Originální šestkou, jejíž jsou obě mužstva součástí.

S obdobou představeného loga na hrudi válel třeba obránce Eddie Shore mnohými považován za první ryze hokejovou superhvězdu. 

Na samotné dresy, které představené logo ozdobí, si ale ještě fanoušci musejí počkat.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.