bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Bruins a Islanders si to rozdají o divokou kartu, San Jose se bude snažit ukončit mizérii

25. března 2017, 18:00

Martin Zíta

Východní konferenci čeká další večer, kdy se bude počítat každý bod. Druhá divoká karta je na dosah celé řádce týmů a nyní zejména Bostonu Bruins a New Yorku Islanders. Právě tyto dva celky se navíc v noci postaví proti sobě.

19:00 Minnesota Wild – Vancouver Canucks

Potřetí v sezoně se utkají Minnesota a Vancouver. Wild vyhráli poslední vzájemný duel, v prvním střetnutí se radovali Canucks. Kanadský tým z posledních pěti zápasů urval dva body pouze jednou, ani Wild se ale příliš nedaří a během stejného období vyhráli taktéž pouze jednou. I přes menší krizi se Minny drží pohodlně na druhém místě Centrální divize.

19:00 Columbus Blue Jackets – Philadelphia Flyers

Flyers ještě nejsou zcela mimo hru, ale jejich šestibodová ztráta na druhou východní divokou kartu vypadá jako už příliš velká. Columbus se naopak o svou pozici obávat nemusí. Blue Jackets ovládli dva letošní vzájemné duely a z posledních pěti zápasů mají tři výhry a celkem sedm bodů. Philadelphia uhrála taktéž tři vítězné duely.

0:00 St. Louis Blues – Calgary Flames

St. Louis se poměrně nečekaně ocitlo s blížícím se koncem základní části na hraně play-off, Blues sice drží třetí příčku divize, ale dost možná sklouznou až na divokou kartu. Právě první divokou kartu drží Calgary, které vyhrálo dva z posledních pěti zápasů – Blues urvalo o dvě výhry více. Oba týmy si pak rozdělily vzájemné duely v letošní sezoně rovnoměrně po jedné výhře.

0:00 Buffalo Sabres – Toronto Maple Leafs

Potřetí se letos utkají hráči Buffala a Toronta. Oba týmy si rozdělily po jedné výhře, přičemž Maple Leafs vyhráli čtyři z posledních pěti zápasů, zatímco Sabres dva. Leafs body potřebují daleko výrazněji, momentálně se drží na třetím místě Atlantické divize, avšak jen s tříbodovým náskokem na týmy bojující o druhou divokou kartu.

0:00 Montreal Canadiens – Ottawa Senators

Souboj o první místo místo v Atlantické divizi svedou hráči Montrealu a Ottawy. Na vrchu tabulky se nyní drží s jednobodovým náskokem Montreal, který ze čtyř letošních vzájemných zápasů vyhrál poslední dva. Sens vyhráli z posledních pěti zápasů pouze dva zápasy, stejně tak Habs – právě proti Ottawě.

0:00 Florida Panthers – Chicago Blackhawks

Chicago a Florida se setkají podruhé v sezoně, první zápas zvládlo Chicago po samostatných nájezdech. Blackhawks vyhráli čtyři z posledních pěti zápasů a bodovali pokaždé, Panthers vyhráli pouze dvakrát a jejich šance na postup do play-off se značně snižují. Florida je momentálně sedm bodů za druhou divokou kartou.

0:00 New Jersey Devils – Carolina Hurricanes

New Jersey je de facto mimo hru o Stanley Cup a Carolina se pohybuje na hraně s pětibodovou ztrátou na druhou divokou kartu. Devils vyhráli všechny tři dosavadní vzájemné zápasy. New Jersey vyhrálo dva zápasy z posledních pěti zápasů, Carolina za stejnou dobu urvala hned čtyři výhry a bodovala ve všech pěti zápasech.

0:00 New York Islanders – Boston Bruins

Přímý souboj o druhou divokou kartu rozehrají Islanders a Bruins, oba celky mají dvaaosmdesát bodů, postupové místo momentálně drží Isles. Bruins prohráli poslední čtyři zápasy a letos zatím ve dvou případech nestačili ani na Islanders. Newyorčané vyhráli poslední dva zápasy, tři z posledních pěti zápasů, přičemž jednu prohru odstrčili až do prodloužení.

0:00 Washington Capitals – Arizona Coyotes

Arizona a Washington se utkají vůbec poprvé v sezoně, vcelku pozoruhodně vůbec poslední vzájemný zápas vyhráli Coyotes. Favoritem ale bude jednoznačně Washington, který vyhrál čtyři z posledních pěti zápasů, bodovali ve všech, a tři výhry mají aktuálně v řadě. Arizona za stejné období vyhrála zápas jediný.

1:00 Nashville Predators – San Jose Sharks

 

San Jose se podařil v posledních zápasech kousek, který by si raději odpustilo. Sharks ztratili pohodlný náskok na čele Pacifické divizi a momentálně mají stejně bodů jako druhý Anaheim a pouze o dva více než třetí Edmonton. Nashville naopak vyhrál čtyři zápasy z posledních pěti a udělal významný krok do play-off. Preds drží druhou západní divokou kartu se sedmibodovým náskokem před Los Angeles.

4:00 Edmonton Oilers – Colorado Avalanche

Potřetí se letos střetnou Edmonton s Coloradem, naposledy se to stalo v noci na pátek středoevropského času. V obou případech uspěl Edmonton, který vyhrál čtyři z posledních pěti zápasů a drží třetí místo Pacifické divize. Avalanche za stejné období vyhrál pouze jediný duel.

4:30 Los Angeles Kings – New York Rangers

Los Angeles se vcelku marně natahuje po play-off, momentálně ztrácí na druhou divokou kartu sedm bodů, což je při devíti zápasech do konce jejich základní části poměrně výrazná mezera. Kings vyhráli dva z posledních pěti zápasů. Rangers vyhráli za stejné období pouze jeden zápas, více než pohodlně si ale se čtyřidevadesáti body drží první divokou kartu Východní konference.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.