bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Brandon Prust kouká na změnu týmu pozitivně

15. srpna 2015, 7:15

Jan Šlapáček

Prvního července byl Brandon Prust se svojí snoubenkou Maripier Morin na zasloužené dovolené v Římě, když v tom najednou Montreal oznámil výměnu s Vancouverem. Známé v první chvíli bylo jen to, že Canadiens získali Zacha Kassiana. To ovšem urostlý útočník nevěděl, že je ve výměně namočený i on sám.

Když tuto novinku, kterou zjistil na sociální síti Twitter, oznámil své snoubence, tak ta se začala vyptávat, jakým je Kassian typem hráče a za koho by mohl být vyměněn. Prust jí odpověděl stylem, že bourák z Vancouveru je podobným hráčem, jako je on sám. Že hraje velmi tvrdě a je proti němu obtížné hrát.

Za malou chvíli přišla Prustovi zpráva od generálního manažera Montrealu Marca Bergevina, že byl za Kassiana vyměněn právě on. Jak si Prust tuto zprávu přečetl, pověděl pouhé "ach jo".

Kanadský hokejista však není žádný slaboch, takže z výměny dlouho v šoku nebyl. "Na všechny tyhle věci musíte koukat pozitivně. Nemůžete to brát stylem, že vás v Montrealu nechtějí, ale že vás potřebují ve Vancouveru a to je velmi dobrý pocit."

Brandon Prust se na novou výzvu velmi těší a bude chtít se svým novým klubem sbírat úspěchy. "Budeme mít ve Vancouveru velmi mladý a kvalitní tým. Bude to zábava hrát právě tady," řekl hokejista v televizním pořadu.

A strach nemá ani o budoucnost se svojí partnerkou, která je prací vázána v Montrealu a s útočníkem se do Vancouveru stěhovat nebude. "Jsme oba v pracovním životě úspěšní a to je něco, na co musíme být hrdí. Věříme, že láska zvítězí," uzavřel Prust.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.