bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Boston těsně přehrál Tampu, Edmonton jede na vítězné vlně. Toronto padlo v San Jose

4. března 2020, 7:43

Jan Šlapáček

Nejpřitažlivější zápas dnešní noci se odehrál v Tampě, kam zavítali hokejisté Bostonu. Podle očekávání se odehrála vyrovnaná bitva, která nakonec dopadla lépe pro Bruins a ti si zvětšili náskok na čele Atlantické divize.

Dnešní noc ale nebyla pouze o zápase dvou elitních týmů z Východní konference. Do akce se dostaly i oba týmy z New Yorku, jimž se ale vůbec nedařilo. Islanders prohráli s Montrealem 2:6 a Rangers nestačili na St. Louis a podlehli svému soupeři po výsledku 1:3.

Do vítězné pohody se ale v noci vrátil Pittsburgh, který v domácím prostředí nadělil Ottawě sedm kousků a upevnil si své třetí místo v Metropolitní divizi. Stejné štěstí ale nemělo Toronto, které nestačilo na San Jose.

Na vítězné vlně nadále jedou hokejisté Vegas a Edmontonu, kteří si vytváří v Pacifické divizi dostatečný náskok k tomu, aby si zahráli o Stanley Cup.

New York Islanders – Montreal Canadiens 2:6

New York Rangers – St. Louis Blues 1:3

Pittsburgh Penguins – Ottawa Senators 7:3

Tampa Bay Lightning – Boston Bruins 1:2

Minnesota Wild – Nashville Predators 3:1

Winnipeg Jets – Buffalo Sabres 3:1

Chicago Blackhawks – Anaheim Ducks 6:2

Dallas Stars – Edmonton Oilers 1:2pp.

Vegas Golden Knights – New Jersey Devils 3:0

San Jose Sharks – Toronto Maple Leafs 5:2


Čtěte: Šimek gólem přispěl k výhře San Jose, Kämpf se trefil proti Anaheimu

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.