bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Boston je ve finále. Rozhodl gól Pastrňáka

17. května 2019, 5:15

Jan Šlapáček

Jméno prvního finalisty je známo v nejkratším možném termínu. Hokejisté Bostonu uspěli i ve čtvrtém zápase a slaví hladký postup do rozhodující série letošního play-off.

Carolina Hurricanes - Boston Bruins

0:4 (0:0, 0:2, 0:2)

Branky a nahrávky: 25. Pastrňák (Marchand, Krug), 39. Bergeron (Pastrňák), 51. Bergeron (Pastrňák), 58. Marchand (Bergeron, Krejčí).

Carolina i do dnešního utkání vstoupila velice aktivně a vytvořila si pár slibných šancí, díky skvělému výkony Tuukky Raska se ale do vedení nedostala.

Toho ve druhé třetině dokonale využil Boston, který využil dvě přesilové hry, tu první zásluhou Davida Pastrňáka a dostal se do pohodlného vedení.

Ve třetí části zahráli hokejisté Bruins velice zkušeně, v 51. minutě navýšil vedení na rozdíl tří gólů Patrice Bergeron a definitivně rozhodl.

Boston je tak nejlepším týmem Východní konference a po zápase se hráči vyfotili u Prince of Wales Trophy, na kterou však kapitán Zdeno Chára z pověrčivosti nesáhl.

C. McElhinney (CAR) – odchytal 56:54 minut, 19 zákroků, úspěšnost 86,4 %
T. Rask (BOS) – odchytal 60:00 minut, 24 zákroků, úspěšnost 100,0 %

David Krejčí (BOS) – 0+1, 1 střela, čas na ledě 14:02 
David Pastrňák (BOS) – 1+2, 2 střely, čas na ledě 14:21

1. hvězda utkání: Patrice Bergeron (BOS)
2. hvězda utkání: David Pastrňák (BOS)
3. hvězda utkání: Tuukka Rask (BOS)

Konečný stav série: 0:4

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.