bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Boj o play-off nevzdávají. Sháníme posilu do ofenzivy, prohlásil Jason Botterill

29. ledna 2020, 16:50

Jiří Sameš

Buffalo Sabres svůj boj o play-off nevzdávají, navzdory docela velké ztrátě. Generální manažer týmu Jason Botterill hledá způsob, kterým by mohl současné postavení v tabulce vylepšit.

2. ledna Sabres provedli pár výměn, díky obchodu s Calgary Flames přivedli mimo jiné českého útočníka Michaela Frolíka. Před rychle blížící se Uzávěrkou přestupů NHL 2020 potom doufají v další změny na soupisce.

Jednat se bude pravděpodobně znovu o posílení ofenzivy, která je jinak v lize až na 20. místě (50 zápasů, 146 vstřelených branek – nepočítáme-li nájezdy).

„Co se tohoto ohledu týče, jsme velice upřímní," řekl Jason Botterill v úterý webu nhl.com.

„Myslím si, že pokud dokážeme přidat něco do ofenzivního mixu... Určitě se tady poohlížíme po nějaké posile," pokračoval.

„Díváme se také na to, aby byl náš tým vepředu rychlejší," doplnil.

Hokejisté Buffala přivítali v noci na středu mezi domácími mantinely divizního soupeře, Ottawa Senators a prohráli 2:5. Do sestavy se jim vrátil alespoň útočník Jeff Skinner, jenž zmeškal 10 zápasů kvůli zranění v horní části těla.

Mimo hru mají jinak stále útočníka Victora Olofssona, a to se zraněním v dolní části těla. Zde se očekává návrat (snad) nejpozději v polovině února.

„Z návratu Jeffa Skinnera zpět do sestavy jsme pochopitelně nadšení," zmínil dále Botterill.

„Znamená to pro nás obrovský impuls. Uvidíme, jak si sedne lajna Skinner, Johansson, Frolík. Zda najdou chemii," poznamenal ještě.

Sabres postoupili do play-off naposledy na jaře 2011, přičemž se tak "chlubí" aktuálně nejdelší šňůrou bez bojů o pohár v National Hockey League.

V tabulce Východní konference jsou potom nyní na jedenáctém místě (bilance 22-21-7). Jejich ztráta na play-off pozice činí deset bodů.

Příští duel sehrají v noci na pátek, kdy budou hostit dalšího divizního soupeře, Montreal Canadiens.

Uzávěrka přestupů 2020 je na programu 24. února.

Čtěte také:
Nemyslím si, že našemu týmu něco chybí, poznamenal Matt Duchene

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.