bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Bitky v týdnu od 17. prosince do 23. prosince

24. prosince 2015, 15:08

Radoslav Vavřina

22. prosince

Tanner Glass (New York Rangers) vs Patrick Maroon (Anaheim Ducks)

Bitka bitkaře s větším power forvardem přinesla slušnou dávku předvánoční snahy a ačkoli se ani jednomu z účastníků nepovedlo svého soupeře nijak poškodit, bylo se na co dívat. Malá psychologická výhoda možná putovala na stranu Ducks, jelikož si Maroon připsal takedown proti jednomu z těch lepších bitkařů v lize.

 

Tyler Randell (Boston Bruins) vs Ryan Reaves (St. Louis Blues)

Randella musí mít rád snad každý fanoušek správného hokeje. Reaves chtěl něco udělat s bezbrankovým stavem, a tak se pustil do svých typických provokací zalehnutím Toreyho Kruga. Pak málem shodil rukavice se střídajícím Zacem Rinaldem, na což právě Randell zareagoval jediným správným způsobem a svého vyšťaveného spoluhráče zastoupil v bitce s bestií z Winnipegu. Nevedl si moc dobře a celkem rychle skončil na zemi, dokázal se ale hned vrátit na nohy a alespoň si připsat efektní takedown. To ale neznamená, že by vyhrál, jen to prostě vypadá trochu lépe.

 

J. T. Miller (New York Rangers) vs Ryan Kesler (Anaheim Ducks)

Tady to prostě vypadá tak, že Kesler má špatnou náladu a chce si ji na někom vybít. Inu, proč ne, Miller se tomu sám nijak nebránil a proti zkušenějšímu krajanovi si vedl dobře.

 

Mike Angelidis (Tampa Bay Lightning) vs Brandon Prust (Vancouver Canucks)

Tihle dva už se znají dvanáct let, představte si to. Tehdy se rvali v ontarijské juniorce, v zápasech Owen Soundu a Londonu. Pak dlouho nic a v březnu jakoby se opět našli. Jak říká komentátor, oba věděli, co nastane, hned jak vstoupili na led, takže mezi nimi může něco být, ať už z minulosti v juniorce nebo kvůli tomu, že Prust rád útočí na Bena Bishopa, gólmana Tampy.

 

20. prosince

Braydon Coburn (Tampa Bay Lightning) vs Mark Borowiecki (Ottawa Senators)

Borowiecki předvedl proti většímu Boylovi učebnicový čistý hit, jen škoda, že útočník Lightning nic takového nečekal a ještě narazil hlavou do mantinelu. Coburnova výzva k bitce byla asi na místě a sám ostrý rodák z Ottawy ji očekával, bitku však vyhrát nedokázal. Každopádně k tomu navíc dostal pět minut a osobní trest do konce utkání. Za čistý hit. Další poctivý hokejista zaplatil za hloupost naivního hračičky.

 

19. prosince

Ryan Reaves (St. Louis Blues) vs Deryk Engelland (Calgary Flames)

Už potřetí v kariéře se tito dva utkali v souboji bez rukavic a potřetí se povedlo Reavesovi takový souboj vyhrát. V této sezoně jedna z těch lepších bitek, i když není nijak zvlášť zajímavá.

 

Brandon Dubinsky (Columbus Blue Jackets) vs Wayne Simmonds (Philadelphia Flyers)

Dubinsky hraje proti nejlepším hráčům soupeře vždy skvěle a otravovat život Voráčkovi nebo Simmondsovi je prostě jeho doménou. Voráčka nejspíš netrefil tak, jak by chtěl, i když, kdo ví. Simmonds opět zareagoval správně a šel si to s agresorem vyřídit po svém. Dubinskému nedal šanci, zatímco Radko Gudas v pozadí přetlačil k ledu Matta Calverta.

 

17. prosince

John Scott (Arizona Coyotes) vs Jared Boll (Columbus Blue Jackets)

Jedna z nejbizarnějších bitek začala tím, že Dalton Prout dělal svou práci na jedničku a vysvětloval Stevu Downiemu, co může a co ne. Mezitím se Boll pustil do o hlavu většího Scotta, zatímco ten reagoval nejprve jako dinosaur na útok mravence, ale pak se teda rozhodl, že soupeře uctí shozením rukavic. Koneckonců, je přeci hvězdným hráčem, který bude kapitánem pro nadcházející All-Star Game. Nemůže jen tak zahazovat rukavice s kýmkoli.

 

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.