bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Andrej Sekera vyhlíží návrat po zranění. Pomůže Oilers do play-off?

5. února 2019, 12:30

Matěj Hodoval

Boj o pozici divoké karty ve velmi našlapané Západní konferenci má Edmonton stále na dosah. Brzy navíc budou mít Oilers k dispozici zkušeného zadáka Andreje Sekeru, kterého vedení poslalo na farmu do Bakersfieldu se rozehrát po zranění.

Dvaatřicetiletý Sekera by se tak v následujících týdnech mohl dočkat premiéry v letošním ročníku NHL, do něhož slovenský hokejista ještě nestihl zasáhnout. Důvod? Rodák z Bojnic si před startem sezony poranil Achillovu šlachu.

Pro Sekeru to bude již druhá sezona v řadě, kdy vinou zranění vynechal její značnou část. Loni po problémy s kolenem sehrál jen 36 zápasů, ve kterých posbíral pouze osm kanadských bodů a v tabulce pravdy skončil na -15.  

Návrat zkušené akvizice celek z Alberty rozhodně přivítá. Edmonton se momentálně nachází na šestém místě Pacifické divize s 51 body. Ačkoliv jsou Oilers ve spodní části, místo zaručující play-off stále pro ně není vůbec nemožným cílem. Na pozici divoké karty jim schází tři body, ovšem konkurence je v Západní konferenci velká a v poslední době se navíc svěřencům Kena Hitchcocka příliš nedaří.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.