bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Alternativním dresům odzvonilo. Adidas je pro příští sezonu nebude vytvářet

10. ledna 2017, 16:15

Michal Sobotka

Některé jsou povedené, jiné méně, ale všechny z NHL v příští sezoně zmizí. Řeč je o alternativních dresech všech týmů soutěže. Po firmě Reebok totiž přebere štafetu ve vytváření úborů Adidas, který minimálně pro nadcházející ročník nemá v plánu třetí sady vyrábět.

Monopol pro design a vytváření dresů přebere od sezony 2017/18 od Reeboku firma Adidas. Pro příznivce alternativních sad úborů se nejedná o potěšující zprávu, protože minimálně v příštím ročníku má nová firma v plánu se jich zbavit. S touto informací přišlo v zámoří již několik zdrojů.

Důvodem tohoto rozhodnutí prý je, že bez alternativních dresů bude snazší vytvořit zbylých šedesát kusů pro všechny kluby. Adidas zatím neoznámil, zda se bude jednat o změnu trvalého rázu, nebo bude následující ročník pouze výjimkou.

Fanoušci se ale nemusí obávat drastických změn. V estetickém provedení by totiž změny měly být minimální. Adidas se bude zaobírat především změnou materiálu. „Dresy by měly být lehčí a příjemnější pro hráče. Jsou pružnější a pozitivně ovlivňují pohyb hokejistů,“ tvrdila firma před Světovým pohárem, na který navrhovala dresy. Můžete si tedy udělat představu, jak by mohly vypadat úbory v NHL.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.