bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Agent se s klubem o nové smlouvě bavil, prioritou je ale nyní hokej, říká Duchene

19. října 2018, 12:00

Jiří Sameš

Útočník Ottawy Senators Matt Duchene řekl, že jeho agent Pat Brisson začal vyjednávat s kanadským týmem o nové smlouvě. Podle všeho se ale zatím jedná pouze o předběžné rozhovory mezi Brissonem a generálním manažerem Senátorů Pierrem Dorionem.

„Svému agentovi jsem řekl, že bych rád věděl, na čem jsem. Odpověděl mi, že se už o nové smlouvě s klubem bavil. To je ale zatím všechno,“ sdělil Duchene The Ottawa Sun.

„Nyní se soustředím hlavně na to, abych pomáhal týmu vyhrávat zápasy. Jsme tu přeci především kvůli hokeji,“ doplnil.

Duchene, který má letos zatím v šesti zápasech celkem šest kanadských bodů, také zdůraznil, že jeho prioritou je i nadále zůstat v Ottawě.

„Zmiňoval jsem to už několikrát. U Senators zůstanu moc rád. Důvodů k tomu mám hned několik. Čas, který tu trávím, si navíc moc užívám.“

„Uvidíme, co s sebou budoucnost přinese. Jak jsem už říkal, nyní se snažím myslet hlavně na hokej. S agentem jsme si pouze vyměnili pár zpráv kvůli tomu, abych nějak věděl, jak se věci mají.“

Třetí muž draftu 2009 byl k Sens vyměněn Coloradem Avalanche 5. listopadu loňského kalendářního roku. Po skončení letošní sezony mu vyprší pětiletá smlouva na celkem 30 milionů dolarů, kterou mimochodem podepsal 18. července roku 2013.

V National Hockey League má Duchene k dnešnímu dni odehráno 660 zápasů, a v nich nasbíráno za 201 gólů a 282 asistencí celkem 483 kanadských bodů.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.