bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

2019 NHL Global Series Praha: postřehy ze čtvrtečního tréninku Flyers

3. října 2019, 16:30

Jiří Sameš

PRAHA - Philadelphia Flyers si od čtvrteční patnácté hodiny vyzkoušeli před zaplněným publikem poprvé kluziště pražské O2 Areny. Níže z jejich tréninku přinášíme všechny důležité informace.

Flyers v rámci přípravy před začátkem sezony 2019-2020 zvládli sehrát celkem sedm zápasů, v nichž zapsali bilanci 1-3-3. 

„Každý tým, který jsem kdy trénoval, ze sebe touhle dobou vyzařoval stejné nadšení," řekl po skončení čtvrtečního tréninku na tiskové konferenci hlavní trenér Philadelphie Alain Vigneault.

„Dnes jsme si dobře zatrénovali a to i navzdory tomu, že bylo odpoledne. Před tréninkem jsme měli také dobrý meeting. Zítra ráno si kluci ještě krátce zabruslí a večer budou připravení na opravdu dobrého soupeře," pokračoval.

„Na start sezony se všichni těšíme. Tréninkový kemp trval 21 dní, teď už je čas na opravdové zápasy za opravdové body," doplnil ještě.

Postřehy ze čtvrtečního tréninku Flyers

ÚTOČNÉ FORMACE
Giroux - Hayes - Voráček
Lindblom - Couturier - Konecny
van Riemsdyk - Laughton - Twarynski
Raffl - Bunnaman - Pitlick

Oproti poslednímu přípravnému zápasu, který Flyers odehráli na ledě švýcarských Lausanne HC (prohra 4:3), se jejich útočné formace na čtvrtečním tréninku poměrně dost změnily.

Například první lajnu řídil nově útočník Kevin Hayes, jehož na křídlech doplnili útočníci Claude Giroux, Jakub Voráček.

Útočník Tyler Pitlick je už zdravotně v pořádku a v pátek do utkání nastoupí. Trénink absolvoval ve čtvrtém útoku společně s útočníky Michaelem Rafflem, Connorem Bunnamanem.

OBRANNÉ PÁRY
Provorov - Braun
Sanheim - Niskanen
Hägg - Gostisbehere
Morin - Myers

Taktéž obranné páry doznaly několika úprav.

Třeba novým parťákem obránce Ivana Provorova je obránce Justin Braun, jehož Philadelphia získala v průběhu letní přestávky díky výměně se San Jose Sharks. 

Další letní posila obránce Matt Niskanen byl spárován s obráncem Travisem Sanheimem. Obránce Shayne Gostisbehere je až ve třetí dvojici.

PŘESILOVKOVÉ FORMACE
PP1: van Riemsdyk, Giroux, Voráček, Hayes, Gostisbehere

PP2: Lindblom, Couturier, Konecny, Niskanen, Provorov

Brankář Carter Hart se v kabině během rozhovorů zmínil, že jej v pátečním duelu uvidíme mezi třemi tyčemi.

2019 NHL Global Series se v Praze uskuteční už v pátek 4. října. Do hlavního města maličké země české přijedou hokejisté Chicago Blackhawks a Philadelphia Flyers. Podívejte se na naše představení ostře sledované akce, které připravil zástupce šéfredaktora Jiří Sameš.

 

K tématu 2019 NHL Global Series v Praze připravujeme i další články, které Vám postupně nabídneme. V den zápasu potom na našich webových stránkách proběhne textový přenos.

Rozhodně se máte na co těšit, sledujte nás! 

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.